Københavneropgør med knald på
Den står på et vaskeægte københavneropgør, når Valby-klubben Frem kommer på besøg på lørdag. Her skal Brønshøj forsøge at følge op på den vigtige 2-1 sejr over Holbæk.

Den står på et vaskeægte københavneropgør, når Valby-klubben Frem kommer på besøg på lørdag. Her skal Brønshøj forsøge at følge op på den vigtige 2-1 sejr over Holbæk. Med sejren i søndags ligger hvepsene pt. nummer fem i puljen, blot et point efter B93 på 4. pladsen, og med 18 point at spille om er intet afgjort endnu.
Brønshøj kan tage skridt mere i den rigtige retning, hvis de formår at gentage sidste sæsons hjemmesejr over Frem. Her var Frems målmand i gavehumør, og Brønshøj sagde pænt ”Ja tak” til gaverne og vandt 2-0. De samme cifre vandt Brønshøj med, da de to hold tørnede sammen tidligere i efteråret ude i Valby Idrætspark.
Men det bliver ikke nogen nem kamp på lørdag. Frem er ubesejret i deres tre seneste kampe. Her har de bl.a. vundet 5-1 over Holbæk, hvor den tidligere hveps, Thomas Christiansen, viste sin målnæse frem og scorede hattrick. Men i Brønshøj har vi en utrolig stærk forsvarsspiller ved navn Jeffrey Ofori, og mon ikke han nok skal have styr på Thomas Christiansen.
I den anden ende af banen har Frem fået en gammel kending tilbage, og der en fyr, som vi også kender utrolig godt i Brønshøj. Det drejer sig om Jesper Fleckner, den tidligere Brønshøj-anfører, som er vendt hjem til hovedstaden efter en smuttur til Vejle. Han skal nok få sin sag for på lørdag, når han skal stå overfor Christoffer Boateng, der med sine to scoringer i kampen mod Holbæk, er fyldt op med selvtillid.
De tre foregående gange, de to hold har mødt hinanden, har der været knald på både banen og lægterne, og det ville være underligt, hvis det ikke også var tilfældet på lørdag. Og med bare tre point mellem de to hold, er der lagt op til et spændende lokalopgør.
Så tag turen ud til Tingbjerg Ground, og støt holdet i deres jagt på tre point, når kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.
Derudover ønsker vi Frem spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top