Jul i vandtårnet
På sit sidste møde besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg, at der også i år skal holdes jul i bydelen

På sit sidste møde besluttede Brønshøj-Husum Lokaludvalg, at der også i år skal holdes jul i bydelen – i hvert fald på og omkring Brønshøj Vandtårn på Brønshøjvej. Der arbejdes også med at gentage sidste års samarbejde med boligforeningerne i Tingbjerg om at sætte lys på højhuset.

Den 3. december tændes lyset på vandtårnet, og der kommer lys i vinduerne på Rytterskolen på Brønshøj Torv. Et nisseoptog og et jazzorkester vil i en julepyntet brandbil køre fra Tingbjerg til Brønshøj Torv, hvorfra der gås street parade med fakler til vandtårnet, hvor der er taler, gratis koncerter i tårnet, udskænkning og andre aktiviteter. Samtidig afholdes en workshop i Rytterskolen med temaet “genbrugsjul”. Endelig inviterer Brønshøj Jazzklub til fest i Kulturhuset Pilegården.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top