Fra Kina til Natteravn i Husum
IMG_5554.jpg
Xi Fu og Yuzhou på tur i Voldparken med socialborgmester Jesper Christensen. Foto: Privat
Børnelæge Xi Fu og hendes mand, Yuzhou, fra Kina arbejder som forskere – og Natteravne

For ti måneder siden kom Xi Fu til Danmark fra Kina, og mens hun er gæsteforsker på Københavns Universitet, forsker hendes mand på DTU. De deltager begge i Natteravnenes frivillige arbejde i Husum for at hjælpe børn og unge og skabe tryghed og sikkerhed.

– Vi er altid opmærksomme på børnerelaterede emner. Gennem deltagelse i vandreture og aktiviteter hos Natteravnene, bliver jeg væsentligt hurtigt integreret og lærer Danmark og dansk kultur bedre at kende. Det er altid en oplevelse for mig når jeg går Natteravne-ture. En af de store oplevelse var da jeg gik tur sammen med Københavns socialborgmester Jesper Christensen for nogle uger siden, hvor vi mødte masse glade børn, fortæller Xi Fu.

– Sidste lørdag deltog vi i Nordisk Natteravnes dag med en tur fra Københavns Rådhus, gennem Strøget og tilbage til Rådhuset. Vi er glade og villige til at udbrede Natteravnenes kerneværdier og gøre frivilligt arbejde for borgerne i København. Vi håber på at flere og flere mennesker vil deltage hos Natteravnene og vil hjælpe med at opbygge et bedre miljø for børn og unge i København. Som udlændinge i Danmark, er vi glade og villige til at inddrages i frivilligt arbejde og til at bidrage til samfundet i dette eventyrland, slutter Xi Fu.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top