Forskerpraktik på Nørre G.
FP16-17_IntroWorkshop_20160906_2_2500x1500.jpg
Unge studerende på Nørre G. deltager i praktik som forskere. Foto: Foto: Carol Munkers, Nørre G.
Nørre G. på Mørkhøjvej fortsætter succesen fra sidste år og har skudt Forskerpraktik 2016-17 i gang med et oplæg fra forsker og musiker Johan Olsen

Nørre G. på Mørkhøjvej fortsætter succesen fra sidste år og har skudt Forskerpraktik 2016-17 i gang med et oplæg fra forsker og musiker Johan Olsen. Efter et levende oplæg fandt elever og forskere sammen til det første møde i grupperne.

Eleverne og forskerne skal i løbet af efteråret samarbejde gennem 3 workshops om et emne inden for forskningsområdet, som de udarbejder i fællesskab. Hver gruppes resultat skal præsenteres som en poster ved en afslutningsreception den 21. november på Christianshavns Gymnasium.

Forskerpraktik er blevet til som et samarbejde mellem Nørre G og Christianshavns Gymnasium. Fra begge gymnasier har tilsammen ca. 80 elever valgt at melde sig til hos en af de godt 20 forskere, som har stillet deres tid og forskningsområde til rådighed. Blandt områderne, de har kunnet vælge mellem, findes meget forskellige emner lige fra litteratur og sprog over fysik og design til samfund og religion.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top