Flere mål og mindre mund
Flere-mål-og-mindre-mund.jpg
Husums Sebastian Stage i et hovedstødsforsøg mod Boldklubben Skjold. Husum vandt kampen med 4-2. Husum scorede tre mål fire minutter i slutningen af 2. halvleg. Foto: Christian Ove Carlsson.
Husum Boldklub viste sig fra sin skarpe side, da Skjold blev slået 4-2

Husum Boldklubs tilbagevenden til københavnsserien har været noget af en prøvelse for klubben i Husumparken. Men i lørdags gik det hele op i højere enhed, da favoritterne fra Boldklubben Skjold blev besejret med 4-2. Og så kom der igen gang i røgbomberne i Husumparken.
Tomålsskytten Mikkel Howalt forklarer en årsagerne til det, som måske kan være vendepunktet for Husum: – Vi havde et godt spillermøde i torsdags. Vi talte meget om karakter og indstilling. Efter kampen mod KB havde vi fået to røde kort for brug af mund, men vi blev enige om, at når man har tabt fem kampe ud af seks, så kan det ikke være dommerens skyld hver gang. Derfor har vi rettet fokus mod os selv og det, som sker på banen. I de foregående kampe har vi haft svært ved at score, men i dag viste vi den nødvendige kynisme.
Mikkel Howalt selv viste vejen til målet på et meget vigtigt tidspunkt ti minutter før tid. På indirekte frispark fem meter fra målstregen – med alle Skjold-spillere på stregen – modtog Howalt bolden og kanonerede den direkte op i målhjørnet. 3-2. Minuttet senere blev Howalt spillet helt fri i venstre side: 4-2. I denne situation opstod Husums kontraangreb ved, at Mathias Frydensbjerg solgte sig dyrt og erobrede bolden på midtbanen.
Fra start frygtede Husums fans, at det skulle gå den forkerte vej. Skjold kom lynhurtigt foran 1-0, men fem minutter senere i det 10. minut udlignede Rasmus Rosenberg. 20 minutter ind i 2. halvleg kom Skjold på 2-1, da Husums forsvar snorksov.
Josef Moussa bragte balance i regnskabet, da efter at have brændt en friløber scorede på riposten. 2-2.
I det hele taget var der meget at glæde sig over for det blå-hvide hjemmehold. Angrebene rullede i bølger, og hovedet blev for det meste holdt koldt.
Med nerverne uden på træningstøjet kunne træne Martin Kiim Krøger efter dommerens sidste fløjt spurte hen til spillere og teamkammerater og ønske tillykke med sejren. Krøger havde karantæne, fordi han blev bortvist i kampen mod KB.
På lørdag er der lokalopgør mod Union. Kampen spilles kl. 13 i Tingbjerg.

Fix fik point
I serie 1 fik Fix det ene point med hjem fra Rødovre, da det blev 1-1. Fix er stadig placeret i toppen af tabellen.
Boldklubben Stefan er gået i stå i serie 2. Efter tre indledende sejre er det blevet til tre nederlag. I weekenden blev Stefan slået 3-2 af Valby Boldklub.

Mikkel Howalt (tv) under en kamp tidligere i år. Han tror på, at Husum Boldklub med indstilling og karakter henter flere point i københavnsserien. 		   Foto: Christian Ove Carlsson.

Mikkel Howalt (tv) under en kamp tidligere i år. Han tror på, at Husum Boldklub med indstilling og karakter henter flere point i københavnsserien. Foto: Christian Ove Carlsson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top