Få så de stoppesteder genetableret Mr. Jensen!
I over et ½ år har et par beboer-grupper i Brønshøj / Husum arbejdet hårdt i et forsøg på at åbne øjnene på de ansvarlige lokalpolitikere, borgmestre og planlæggere, som er involveret i Frederikssundsvej-projektet.

I over et ½ år har et par beboer-grupper i Brønshøj / Husum arbejdet hårdt i et forsøg på at åbne øjnene på de ansvarlige lokalpolitikere, borgmestre og planlæggere, som er involveret i Frederikssundsvej-projektet. Da det gik op for de mange brugere af stoppestederne ved Bavnevangen/ Degnemose Allé, at de ”i nattens mulm og mørke” var blevet fjernet, troede de ikke deres egne øjne. Det var 2 vigtige stoppesteder, som lå i et område med tusinder af beboere, et plejecenter, 2 supermarkeder og et større lægecenter. At skulle gå 300 m længere til f.eks. et lægebesøg, er en stor udfordring for ældre og dårligt gående medborgere. Det er bussernes fremkommelighed og dermed en tidsbesparelse på ca. 5 min på strækningen fra Nørrebro Station til Husum. Ja, men tænk hvilken tidsbesparelse der kunne opnås hvis alle stoppesteder på strækningen blev nedlagt. Problemet er jo i al sin enkelthed at lade Bus 5A holde fra 15-30 sekunder ved dette kryds, hvor der er god plads til at etablere holdeplads.
Bild os ikke ind at bussernes fremkommelighed eller den nævnte tidsfaktor på 5 min bliver væsentlig forstyrret af dette ophold. Krydset er i øvrigt lysreguleret så bussen alligevel – ind imellem – skal vente på grønt lys.
Indtil nu har vi måttet konstateret, at der ikke er megen empati at spore for de ældre beboere.
De kan jo bare bruge Flextransport, hvor de så skal leve med ventetider på op til 2 timer på transporttid hver vej. Man skulle altså ikke tro at det var en socialdemokratisk Overborgmester, som stod i spidsen for en sådan beslutning.
Nu kan vi håbe på, at man besinder sig og genetablerer disse stoppesteder. Så vil respekten fra borgernes side også blive genetableret. Og ellers kommer der jo et kommunevalg på et tidspunkt og så kan vi jo passende tænke godt og grundigt over, hvor krydset skal sættes denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top