Et stykke med bart
Sussi-og-Leo-03-35-16.jpg
Borgernes træthed forsvandt fuldstændig, da Sussi og Leo kom på scenen. Foto: Kaj Bonne
Skøn Sommerfestival i Bystævneparken fik de ældre på dansegulvet

Det var kun knap tyve dage siden, at den mandlige halvdel af bandet ’Sussi og Leo’ faldt ned fra parrets køjeseng i deres autocamper, hvilket resulterede i, at hans hofte brækkede, og at han måtte en tur på operationsbordet.
Så indtil det sidste var der tvivl om, hvorvidt Leo var at finde på scenen med sin uimodståelige frue under den årlige Sommerfestival i Bystævneparken for nylig. Men skuffe sit publikum, er ikke noget, som parret fra det nordjyske med det borgerlige efternavn ”Nielsen” har for vane.
Med samme vanlige humør og godt med lårsving og udsigt til et stykke med bart, lagde Sussi ud. Leo ankom med krykker og var dog siddende under noget af koncerten – men leverer, det gjorde han.
-Sussi og Leo forstår virkelig at sætte liv i kludene til stor glæde for de ældre. Deres sceneoptræden er så sjov, og de formåede virkelig at få fyldt dansegulvet, fortæller centerleder i Bystævneparken Susanne Christensen.
Ud over Sussi og Leo havde de ældre kunnet, nyde Keld og Hilda Heick, Anne Herdorf, Tamra Rosanes og lokale Anders Jakobsen med Univers På Vers først på ugen.
Men Sussi og Leo tog kegler og de ældre gave udtryk for, at de virkelig havde nydt at parret havde talt med dem mellem numrene.
-Jeg kan mærke, at vores borgere drager stor profit af vores sommerfest hvert år og det er noget de glæder sig til, fastslår Susanne Christensen, der også er begyndt at invitere andre københavnske plejehjem ud til Sommerfestivalen i Bystævneparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top