Et populært fødselsdagsbarn
diakoniens-hus2.jpg
Der var fyldt godt op på alle fade til de mange gæster. Maja Rüegger bød velkommen. Foto: Maja Rügger
”Mad til Alle” i Diakoniens Hus i Tingbjerg fejrede i fredags et års fødselsdag

Tingbjerg kirke åbnede som altid om fredagen dørene kl. 11 og gæsterne blev mødt med knus, flag og fint dækkede borde. Ca. 75 mennesker deltog i festlighederne og blev bespist med god mad og dejlig lagkage.
-Stemningen var, som flaget udenfor, helt i top, fortalte Maja Rüegger, der er kirke- og kulturmedarbejder i Tingbjerg Kirke.
”Mad til Alle” er et ugentligt tilbud i Tingbjerg Kirke til mennesker, der gerne vil spise et gratis måltid sammen med andre. Madlavning, oprydning og opvask varetages hovedsagelig af en gruppe frivillige og råvarerne er overskudsvarer fra butikkerne, leveret af organisationen Fødevarebanken. Tanken bag Mad til Alle er at minimere madspild, at skabe fællesskab på tværs af skel, samt at støtte mennesker med en trængt økonomi.

Som til enhver fødselsdag  var der lagkage.  Foto: Maja Rüegger

Som til enhver fødselsdag var der lagkage.
Foto: Maja Rüegger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top