Efterårsmarkedet i krise
kræmmermarkedet.jpg
Til trods for det gode vejr, var der ikke mange besøgende på Efterårsmarkedet. Foto: Christian Ove Carlsson
Det fantastisk flotte sensommervejr sidste weekend lagde op til at Efterårsmarkedet på Bellahøj ville blive godt besøgt – men det skete langtfra

Status efter sidste weekends Efterårs Marked er blevet gjort op, og det er desværre nedslående lidt, som de syv lokale sportsforeninger, har haft ud af deres mange strabadser. I år var det ellers 25 års jubilæum for det traditionsrige marked, som arrangeres af de syv sportsklubber Freja Håndboldklub, Husum Boldklub, Boldklubben Union, Brønshøj Boldklub, Boldklubben Fix, Cykelklubben ABC og Boldklubben Stefan.

-Jeg vil ikke gå så langt som til at sige, at vi skal have penge op af lommen. Men vi bløder helt sikkert nu, forsikrer Kalman, der er formand for Brønshøj-Husum Idrætsfond og en af de bærende drivkræfter bag markedet.

Vi må vende brikkerne

Og det er ikke bare klubberne, der bløder. Det gør stadeholderne også.

-Vi er åbenbart ikke gode nok til at markedsføre os selv. Vi synes ellers, vi har haft et rigtig godt program med blandt andet gode musikere, men folk er udeblevet, og vi ved ikke hvorfor, siger Kalman, der nu gerne vil finde svar på, hvad der gik galt.

Det har i mange år været en god forretning for foreningerne med mange glade besøgende og stadeholdere.

-Det er slet ikke, hvad vi har håbet på. Vi var meget optimistiske, da vi så den fantastisk vejrudsigt. Nu må foreningerne til at se på, hvad der nu skal ske. Vi skal have vendt brikkerne og finde ud af, hvordan vi får folk til at komme på Efterårsmarkedet, fortæller Kalman, der dog som noget positivt vil fremhæve den fantastiske frivillige indsats, som klubberne står for og for det indbyrdes sammenhold som gør, at man har løftet i flok.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top