Brønshøj koryfæer kom op at hænge
Brønshøj-Boldklub-01-39-16.jpg
Så kom de to herrer op at hænge ved siden af Ove Andersen, Finn Ryberg, John Bengtsson og Per Røntved. Foto: Kaj Bonne
Erik Nielsen og Leif Sørensen har givet klubben et godt omdømme

Der var dækket op til en festlig aften i Brønshøj Boldklubs klublokale, da der for femte gang skulle sættes nye billeder op på Wall Of Fame.
-Det er en stor BB aften i en stor traditionsrig klub. Vi plejer at udnævne minimum en spiller om året, men i år har vi valgt to – nemlig Erik Nielsen og Leif Sørensen, indledte formanden for Erhvervsklubben Hvepsene Kim Høg Madsen.
Godt 100 var mødt op for at hædre, hygge og spise god mad fra restauranten. Flere af klubbens gamle spillere var også dukket op for at være med – der i blandt Per Røntved og Erik Nielsens to sønner Kent Nielsen og Tommy Nielsen.
-Det var en let opgave for klubben at udnævne netop de to spillere, da de begge gennem tiden givet klubben masser af godt omdømme, fastslog klubbens formand Jan Juul Jørgensen. Leif Sørensen spillede i perioden 1975-1989 345 førsteholdskampe, hvor han scorede 67 mål og i 1979, 1985 og 1987 blev han kåret til årets spiller i Brønshøj Boldklub. I 1988 fik han tildelt prisen ”Årets idrætspræstation i Brønshøj-Husum”.
Erik Nielsen opnåede 329 førsteholdskampe og 153 mål i perioden 1955-1971. Derudover har han opnået 5 U-landskampe og 3 B-landskampe samt en enkelt A-landskamp i 1962 mod DDR.

Leif Sørensen fik en god fodboldsnak med Per Røntved. Foto: Kaj Bonne

Leif Sørensen fik en god fodboldsnak med Per Røntved.
Foto: Kaj Bonne

Kent Nielsen havde lagt trænerjobbet i AaB væk et par timer for at være med til at hylde sin far, Erik Nielsen, sammen med sin lillebror Tommy Nielsen. Foto: Kaj Bonne

Kent Nielsen havde lagt trænerjobbet i OB væk et par timer for at være med til at hylde sin far, Erik Nielsen, sammen med sin lillebror Tommy Nielsen. Foto: Kaj Bonne

Formand for Erhvervsklubben Hvepsene, Kim Høg Madsen, indledte aftenen i Brønshøj Boldklub. Foto: Kaj Bonne

Formand for Erhvervsklubben Hvepsene, Kim Høg Madsen, indledte aftenen i Brønshøj Boldklub. Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top