Boatengs to mål gav sejr
Boatengs-to-mål-gav-sejr.jpg
Sådan! Christoffer Boateng scorede to mål mod Holbæk. Foto: Christian Ove Carlsson.
Efter en flot 2. halvleg hentede Brønshøj en vigtig 2-1 sejr i Holbæk

Det var ikke helt sidste udkald for Brønshøj, hvis de ville med i slutspillet. Men næsten. Så derfor var det en særdeles betydningsfuld sejr, da Holbæk på eget græs blev besejret med 2-1.
Holbæk-spillerne hjalp da også godt med. De brændte et straffespark fik fem gule kort, hvoraf de to til samme mand blev konverteret til et rødt kort, inden Brønshøj scorede sejrsmålet.
De første 45 minutter var noget rod med mange fejlafleveringer. Det var en for kort tilbagelægning som skaffede Brønshøj føringen i det 24. minut. Patrick Naundrup erobrede tilbagelægningen og spillede Christoffer Boateng helt fri til en nem scoring.
Fem minutter senere udlignede Holbæk, da Jamil Fearrington mistede bolden. Torbjørn Billeskov bankede det udlignende mål ind bag Johan Gårdsvoll.
Efter pausen spillede hvepsene meget bedre og skabte flere store chancer, inden en Holbæk-spiller tog hånden til hjælp i eget felt et kvarter før tid. Christoffer Boateng brændte, men Holbæks målmand Frederik Mehder reddede. Imidlertid opdagede den ene linjevogter, at Mehder havde forladt stregen før tid. Derfor blev der dømt omspark. Denne kendelse fik Holbæks anfører Jonas Thomsen til at brokke sig til et gult kort, og da han allerede havde et i forvejen, blev han udvist af dommer Janus Vorm.

Svigtede ikke
Christoffer Boateng svigtede ikke på omsparket og sørgede for tre point til Brønshøj. Efter kampen udtalte Brønshøjs matchvinder følgende til Christian Haslund fra Brønshøj Boldklub: – Det, at vi vinder, giver os selvfølgelig troen på, at vi kan komme med i den gode ende igen, men vi tager en kamp ad gangen. Nu skal vi bare have en god træningsuge, hvilket er meget sjovere at gå ind til, når man lige har vundet, sagde Boateng, der nu er oppe på fire scoringer i efteråret.
Brønshøj har nu to vigtige hjemmekampe i træk. På lørdag kl. 15 kommer Boldklubben Frem på besøg. Ugen efter kommer topholdet Avarta på besøg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top