Biblioteket besøger børnehavebørnene
Brønshøj Bibliotek og Dansekapellet tager på besøg i Bellahøj Børnehave

Brønshøj Bibliotek og Dansekapellet tager som en del af projektet ’Skolestart – er i parate?’ på besøg i Bellahøj Børnehave, hvor bogstaver og sprog kommer på menuen til forældrekaffen – det skal støtte børnenes sprogudvikling og gøre dem klar til skolestart.
Mens børnene lærer at danse deres eget navn, serveres der børnebøger til kaffen for de voksne i Bellahøj Børnehave på mandag. Forældrene er nemlig inviteret på en kop forældrekaffe, hvor de kan møde de lokale børnebibliotekarer og få en snak om børnenes skolestart, og om hvordan man som forældre bedst kan støtte dem på deres vej ind i læsningens verden.
Samarbejdet bygger videre på Brønshøj Biblioteks projekt Kulturkufferter, som Bellahøj Børnehave også deltager i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top