Åbent Hus og cafédrømme
Voldparken-09-36-16.jpg
- Vi hygger os og har det godt sammen omkring arbejdet i køkkenet, siger Dennis og Else, der begge er frivillige i Folkekøkkenet. Det er anden sæson Dennis, som er på efterløn, er med, og tredje sæson Else deltager – næsten hver torsdag. Foto: Kaj Bonne
Foreninger, frivillige og nysgerrige borgere mødtes på EnergiCenter Voldparken torsdag i sidste uge til Åbent Hus

Foreninger, frivillige og nysgerrige borgere mødtes på EnergiCenter Voldparken torsdag i sidste uge til Åbent Hus
Lidt over 300 lagde vejen forbi halmballehaven, Det Økologiske Folkekøkken, smagsprøver på madkurser og flotte opvisninger fra husets foreninger.
Årets nyskabelse på EnergiCenter Voldparken er Pop-up caféen, som er indrettet i stueetagen. På dagen serverede frivillige gratis espresso og cappuccinoer og gæsterne kunne hygge sig ved caféborde.
– Vi vil over efteråret sammen med frivillige og foreninger udvikle et pop up cafékoncept, som passer til EnergiCenter Voldparken til hverdag og til større stævner og arrangementer, ikke mindst, når den nye EnergiCenter Voldparken Hallen står færdig, siger forretningsfører for EnergiCenter Voldparken, Carsten Jakobsen.
Det er første skridt på vejen for at realisere drømmen om et permanent cafétilbud på EnergiCenter Voldparken. Interesserede frivillige kan henvende sig til Frivilligcentret EnergiCenter Voldparken på mfh@energicentervoldparken.dk.

Maden fra Det økologiske Folkekøkken nydes af holdet fra Disco Fitness i Energicenter Voldparken, der havde valgt at sidde ude i det gode sensommervejr. Dagens menu var pakistanske kødboller med ris og tzaziki. 		Foto: Kaj Bonne

Maden fra Det økologiske Folkekøkken nydes af holdet fra Disco Fitness i Energicenter Voldparken, der havde valgt at sidde ude i det gode sensommervejr. Dagens menu var pakistanske kødboller med ris og tzaziki. Foto: Kaj Bonne

Det der siges, at være verdens største halmballehave, ligger i Byhaven ved EnergiCenter Voldparken. - Ballerne er økologiske og foret med lidt økologisk hestegødning, hvorefter der er plantet frugt, grønsager og urter, siger Carsten Jakobsen fra Energicentret. I øvrigt er Carsten Jakobsen i gang med at bygge et nyt anlæg, der skal skabe bedre og større forhold for Byhavens høns og kaniner.  Foto: Kaj Bonne

Det der siges, at være verdens største halmballehave, ligger i Byhaven ved EnergiCenter Voldparken. – Ballerne er økologiske og foret med lidt økologisk hestegødning, hvorefter der er plantet frugt, grønsager og urter, siger Carsten Jakobsen fra Energicentret. I øvrigt er Carsten Jakobsen i gang med at bygge et nyt anlæg, der skal skabe bedre og større forhold for Byhavens høns og kaniner.
Foto: Kaj Bonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top