Vind billetter til Ghostbusters
ghostbusters-1.jpg

The Ghostbusters Abby (Melissa McCarthy), Holtzmann (Kate McKinnon), Erin (Kristen Wiig) and Patty (Leslie Jones) inside the Mercado Hotel Lobby in Columbia Pictures' GHOSTBUSTERS.

Ghostbusters har premiere den 4. august landet over. Foto: Foto: Unitede International Pictures
Efter tre årtier er de endelig tilbage for at redde verden!

De to seriøse forskere, Erin Gilbert og Abby Yates, samarbejder om at skrive en videnskabelig bog, der skal bevise, at der rent faktisk lever spøgelser overalt iblandt os. Bogen bliver rent faktisk udgivet, men afstedkommer ikke den store opmærksomhed – før et par år senere, da der sker noget meget, meget usædvanligt… På det tidspunkt er det lykkedes Erin at blive ansat som lærer på Columbia University, men da hendes kolleger opdager, at hun har været med til at skrive ’spøgelsesbogen’, bliver hun hånligt grinet ud af campus og den akademiske verden. I trods mod akademikernes selvfede snæversynethed finder Erin nu sammen med de to andre Ghostbuster prospects, Julian Holtzman og Patty Tolan og sammen med deres hunky sekretær (med den sexede accent), Kevin, kaster de sig nu ud i det vildeste, sjoveste, men også lidt skræmmende eventyr i jagten på væsener, der ikke længere er af denne verden – men gerne vil udslette vores… ”Ghostbusters” er tilbage! Og deres genopståen er fyldt med en perlerække af nye, men allerede kendte og elskede karakterer, der allerede er kendt fra komikkens overhalingsbane fra tidligere film af Paul Feig og manuskript af Katie Dippold.
Avisen udlodder i samarbejde med UIP 2×2 billetter til filmen. Du skal blot svare på spørgsmålet:

Hvilke skuespillere spillede også med i Ghostbusters fra 1984?

❑ Dan Akroyd og Bill Murray
❑ Will Smith og Tommy Lee Jones
❑ Jim Carrey og Jeff Daniels

Navn
Adresse
Postnr/by
Telefon
E-mail

Svaret sendes med mærke ”Ghostbusters” til Brønshøj-Husum Avis, Søborg Hovedgade 79, 2860 Søborg eller til kon@bha.dk. Du kan også lægge svaret i postkasserne ved K.C. Møbler og hos Bent på Ruten. Svaret skal være avisen i hænde senest den 5. august kl. 16. Vinderne bliver offentliggjort i avisen den 9. august.

Top