Utterslev Mose Puljen kan søges igen
Der er stadig åbent for anden ansøgningsrunde til Utterslev Mose Puljen, hvor der skal uddeles 250.000 kr. til projekter, der kan fungere som inspiration og input til en kommende helhedsplan for mosen

Utterslev Mose Puljen giver støtte til projekter, der kan være med til at give inspiration og input til den kommende helhedsplan for mosen. Der er tidligere givet støtte til syv udvalgte projekter, der spænder bredt; fra digitale fortællinger om mosen, postkortbog over særlige arter, formidling af den historiske brug af mosens naturressourcer, flagermusture til aktiviteter for psykisk sårbare og udsatte, rådgivning af grundejere, uddannelse af naturambassadører samt en fotoudstilling.
– Vi glæder os til at se udkommet af de projekter, der allerede er bevilget penge til samt til at se de nye ansøgninger. Det er vigtigt at lade sig inspirere af borgerne og de lokale aktørers forståelse af, hvordan mosen kan bruges. Tanken med helhedsplanen er netop, at den skal være et aktivt redskab bygget på bred inddragelse af både fagfolk, lokale borgere og aktører, siger Erik Fisker, formand for Brønshøj-Husum Lokal­udvalg og medlem af styregruppen for Utterslev Mose Helhedsplan.
Målet for den kommende helhedsplan for Utterslev Mose, som Teknik- og Miljøforvaltningen i København udarbejder i samarbejde med Bispebjerg og Brønshøj-Husum Lokaludvalg, er at skabe en bedre mose med mere biodiversitet, renere vand, flere rekreative muligheder og flere brugere.
Ligger man inde med en god idé til et projekt eller en aktivitet, der kan være med til at gøre Utterslev Mose til et endnu mere attraktivt naturområde, så er der mulighed for at søge støtte. Ansøgningsfristen for Utterslev Mose Puljen er den 15. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top