Union har indtaget Tingbjerg
Union-indtager-Tingbjerg.jpg
Unions Rasmus Lucht er en usædvanlig boldsikker midtbanespiller, der får fodbold til at se så legende let ud. Foto: Christian Ove Carlsson.
Klubben fra Genforeningspladsen vandt en storsejr på 5-2 over B93s 2. hold på opvisningsbanen

Opvisningsbanen i Tingbjerg passede strålende til Boldklubben Unions københavnsseriespillere. I løbet af blot 11 minutter havde man scoret tre gange mod B93s divisionsreserver. Inden pausen blev føringen øget til 4-0. Egentlig burde der ikke have været spænding om udfaldet, men det blev der af den simple grund, at Østerbro-mandskabet ikke var så ringe.
Et kvarter før tid var B93 millimeter fra at reducere til 4-3, da et skud prellede af på overliggeren, men i stedet slog Union kontra og scorede til slutresultatet 5-2.
Union topper nu rækken med seks point for to sejre, og træner Morten Vinther var da også glad efter den flotte indsats: – Sejrscifrene lyver. Kampen var mere tæt, end man skulle tro. B93s mandskab er godt, og de skal nok fået deres point i rækken, konstaterede Morten Vinther, der for anden uge i træk kunne glæde sig over, at hans spillere kom til mange chancer. De har da også scoret otte mål i to kampe.
I forhold til foråret kan træneren glæde sig over, at tre spillere er tilbage efter langvarige skader. Til gengæld måtte han se bort fra tre spillere – der var med til at vinde over KFUM i premieren – på grund af fødselsdag og ferie.
Den overordnede målsætning for Union er en placering i top-5: – Skjold, Prespa, FA 2000 og KB har nok nogle mandskaber, der er bedre end vores. På fredag kan vi måle os mod Prespa, der var tæt på oprykning i sidste sæson, siger Morten Vinther. Kampen spilles kl. 19.30 på Ryparkens kunstgræsbane.
I dette efterår spiller Union samtlige hjemmekampe i Tingbjerg. Næste hjemmekamp er 3. september mod Tårnby FF på opvisningsbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top