Svær start for Husum
Svært-start-for-Husum.jpg
Husums Mikkel Howalt kommer for sent og fælder Frems Nasim Eloumani. Foto: Foto: Christian Ove Carlsson
Oprykkerne fra Husum Boldklub tabte for anden uge i træk i københavnsserien

Husum Support er ikke helt tilfreds med opbakningen til Husum Boldklub. I forhold til antallet af tilskuere fredag aften i Husumparken, så var fremmødet i lørdags til Husums første kamp i københavnsserien ret begrænset. Det var da heller ikke noget større show, de udeblevne gik glip af, for Frems divisionsreserver bankede hjemmeholdet med 4-0.
Valby-holdet var foran 2-0 efter blot et kvarters spil, og selv om hjemmeholdet havde en del chancer, så forblev mulighederne uudnyttede. Endvidere hjalp det heller ikke, at Husumspillerne trak nogle gule kort, og at træner Martin Kiim Krøger blev bortvist af kampens dommer Søren Blok Silberbauer.
Nu står Husum over for en svær kamp på udebane mod NB Bornholm pø lørdag. Husum Support arrangerer en bornholmertur, og det skal nok blive sjovt – uanset om der kommer point på kontoen eller ej.

Sejr til Stefan

I serie 1 sprang Boldklubben Fix over i weekenden og spiller i stedet tirsdag den 23. august kl. 19 på udebane mod HB på kunstgræsset i Fælledparken. Næste hjemmekamp er på lørdag kl. 13 i Pilesvinget mod Politiet.
Boldklubben Stefan åbnede sæsonen i serie 2 med en sejr på 1-0 på udebane mod Viktoria. Matchvinder blev den tilbagevendte Jesper Julian Struve. På lørdag kl. 13 møder Stefan hjemme på Rådvadsvej VLI.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top