Sidste afpudsning i Husumcup
Sidste-afpudsning-i-husumcup.jpg
I sidste sæson var der masser at glæde sig over i Husumparken, når Husum Boldklub spillede. Bliver det lige så festligt i Københavnsserien? Husum spiller træningsturnering i den kommende uge. Foto: Christian Ove Carlsson
GVI og FB er gæsterne i miniturneringen, hvor både Husums 1. og 2. hold deltager

Hvor står vi?
Det spørgsmål skulle Husums trænerteam og spillere meget gerne have svar på i løbet af den kommende uge, hvor den oprykkede københavnerserieklub på Nordrupvej arrangerer en lille turnering med deltagelse af Gentofte-Vangede, Frederiksberg Boldklub og Husum Boldklubs to bedste seniorhold.
Der er tre turneringsdage i Husumparken. Turneringen starter i dag, tirsdag den 2. august, med følgende to opgør GVI mod FB (kl. 18.00) og Husum 1 mod Husum 2 (kl. 19.30). Torsdag den 4. august mødes GVI-Husum 1 (kl. 18.00) og FB-Husum 2 (kl. 19.30), og lørdag den 6. august slutter turneringen med GVI-Husum 2 (kl. 13.30) og FB-Husum 1 (kl. 15.00).
Som altid er der både pølser og drikke til fornuftige priser, og der er naturligvis gratis entré til fodboldkampene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top