Politiet må gøre noget
Hvor er det da bare godt, at avisen tager fat på at skrive om de mange problemer her i områderne

Hvor er det da bare godt, at avisen tager fat på at skrive om de mange problemer her i områderne omkring Husum Torv. Jeg føler, området forsumper …Det bliver i hvert fald værre og værre – fortrinsvis med anden etniske drenges hærgen, som det nu passer dem. Kontakter fører til grov tilsvining og nogle gange trusler.
Jeg fatter ikke, politiet ikke yder en større indsats. Men utallige henvendelser (gennem mange år) fører på det nærmeste ikke til noget. Jeg plejer at kontakte politiet i Nordvest. Har nu også sendt en henvendelse til Københavns Politi om, at der må gøres noget alvorligt fra deres side, så almindelige beboere kan opholde sig trygt her.
Har bemærket, at flere politikere også ytrer sig, men snak alene gør jo ingen forskel. Hér har jeg fulgt op med direkte henvendelser til dem efter udtalelser i Lokalavisen, men får nærmest intet svar!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top