Pludselig lukning af udflytterbørnehave
Lige inden sommerferien meddelte Københavns Kommune, at udflytterbørnehaven Gården skal lukke med udgangen af august

Udflytterbørnehaven Gården med base hos institutionen Fundamenterne i Hegnshusene i Brønshøj skal lukkes pr. 31. august i år. Denne overraskende udmelding fra Københavns Kommune modtog bestyrelsen for Fundamenterne i slutningen af juni, og beslutningen har ikke uventet skabt utilfredshed og frustration hos forældre med børn i udflytterbørnehaven, hvor børnene dagligt kører med bus fra Hegnshusene til Holstrupgaard ved Frederiksværk for at vende tilbage med bus til Hegnshusene om eftermiddagen.
Tidligere kommunale planer om at købe Holstrupgaard af Naturstyrelsen er hermed endeligt opgivet.
Forvaltningen angiver som begrundelse for lukningen af Gården, at der ikke er en tilstrækkelig udnyttelse af de 45 pladser, som Gården er normeret til. I dag er der således kun 18 pladser, der bruges. Endvidere finder forvaltningen, at der er tale om en meget dyr bustransport til Gården, der ligger 45 km fra Hegnshusene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top