Om trafikken på Frederikssundsvej
I et debatindlæg i Brønshøj Husum Avis kritiserer Lars Cramer-Petersen et trafikprojekt i Brønshøj

I et debatindlæg i Brønshøj Husum Avis kritiserer Lars Cramer-Petersen et trafikprojekt i Brønshøj. Sagen er den, at Københavns Kommune netop nu er i gang med at forbedre fremkommeligheden for busser og cykler på Frederikssundsvej. Det sker som et led i det overordnede mål om at være verdens bedste cykelby og sikre en attraktiv og sammenhængende offentlig transport i København. Begge dele bidrager positivt til en bæredygtig udvikling af København.
Ved Brønshøj Torv er højresvingsforbuddet etableret for at sikre bussernes fremkommelighed, på dette sted etablerer kommunen en busbane over Brønshøj Torv. Det er stadig tilladt at dreje til højre for cykler og knallerter. Køretøjer kan derudover fortsat benytte Brønshøj Kirkevej ved at køre ligeud fra Krabbeholmsvej. Der er altså ikke tale om en lukning. Angående den risiko Lars Cramer-Petersen beskriver for sammenstød imellem biler og cykler ved Holcks Plads, så bliver der i det igangværende projekt lavet tiltag for at mindske konflikten imellem højresvingende biler og cykler. Forvaltningen arbejder på at forbedre afmærkning og vil skabe bedre oversigtsforhold på dette sted for på begge måder at give bilisterne øget mulighed for at have fokus på den trafik af cykler bilisterne skal krydse. Forbedringen forventes at ske i nærmeste fremtid.

1 kommentar om “Om trafikken på Frederikssundsvej”

 1. Martin siger:

  Det skal siges at bilerne der køre ned af holcks plads, køre med MEGET høj fart og trafikken er steget markant.
  Det skal også dertil siges, vi bor en del børnefamilier på vejen og samtidig med der ligger en ungdomsklub. Vi er alle meget bekymret over udviklingen, da der
  Bla. er opseveret flere påkørsler af cyklister, samt påkørsel af vores egen bil, da en gruppe unge indvandre synes det er sjovt at lege biljagt..

  Den eneste mulighed ville for vores synspunkt, være en lukning af vejen
  Dvs. En blind vej mellem holcks plads og Frederikssundsvej.
  Kommunen må seriøst komme ind i kampen, inden det i yderste konsekvens kommer til at koste menneskeliv.
  Hvem skal holdes personligt ansvarligt for dette???

  Holcks plads 16/8

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top