Øretæve på Østerbro
Det sidste sekund var det bedste for Brønshøj, der fik ørerne i maskinen i sæsonpremieren mod B 93 på Østerbro Stadion

Brønshøj har noget positivt at tage med til lørdagens hjemmekamp i Tingbjerg mod Holbæk. Nemlig det allersidste sekund af 2. divisionskampen mod B93, hvor Lars Emil Juel Andersen reducerede til slutresultatet 1-4.
Altså en ualmindelig skidt sæsonåbning for hvepsene. Med til historien hører dog, at ikke færre end syv spillere fik debut får de sort-gule. Sammenspillet i hvepseboet var da heller ikke noget at råbe hurra for. Fejlene var mange og markeringer sløje. Særligt opdækningen ved B93s to mål til hhv. 3-0 og 4-0 i 2. halvleg var mangelfuld.
Brønshøj kom ellers bedst fra land, men der var ingen brod i angrebene. I stedet kom B93 på 1-0 halvvejs inde i 1. halvleg, og umiddelbart før pausen bankede Emmanuel Ogude bolden i kassen fra 35 meters afstand. Ogude er særdeles talentfuld nigerianer, der sagtens burde kunne klare sig på et højere niveau. Han scorede også til 4-0 på hovedstød, hvor Brønshøjs målmand Yuosuf Butt blev skadet og måtte erstattes af Johan Gårdsvoll. Fem minutter før tid udviste dommeren Casper Thorsøe korrekt B93eren Nicklas Granzow, der lavede to grove frispark på Christoffer Boateng.

Gamle bolddrenge
I øvrigt var det underligt med bolddrengene. Det er formentlig de ældste, jeg har set i aktion. Det var nemlig en række stadionkontrollører godt oppe i årene, som i noget, der bestemt ikke mindede om kapgang, samlede boldene. B93 har en af Københavns største ungdomsafdelinger, og mon ikke man kunne have glædet seks raske miniputter til at klare den tjans?
431 tilskuere så på. Brønshøjs fans var som altid i godt humør: – Vi er på, vi er på vej, sang de og fortsatte selvironisk: – Vi er på til Champions League!
Om det holder, får vi at se på lørdag kl. 15, når Holbæk (der åbnede med 2-2 mod Hvidovre) kommer på besøg. Inden kampen mod nordvestsjællænderne får BB chancen for at indstille sigtekornet, når de i 1. runde af DBU Pokalen i aften – tirsdag den 9. august – kl. 18.30 skal til Frederiksværk for at møde byens serie 2-hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top