Nej tak til vej mellem Tingbjerg og Gladsaxe
Politikerne i Gladsaxe Kommune er tilsyneladende ikke interesseret i ønsket fra Københavns Kommune om en trafikal åbning af Tingbjerg mod Gladsaxe

Politikerne i Gladsaxe Kommune er tilsyneladende ikke interesseret i ønsket fra Københavns Kommune om en trafikal åbning af Tingbjerg mod Gladsaxe, evt. i forbindelse med en forlængelse af Ruten til Mørkhøjvej. Dette kunne ske med tilslutning i krydset ved Novembervej eller over Mørkhøj Parkallé. På et møde mellem overborgmester Frank Jensen og Gladsaxes borgmester, Karin Holst, meddelte sidstnævnte, at en egentlig vejforbindelse til biler ikke er en mulighed for Gladsaxe. Det skønnes, at en ny vejforbindelse vil medføre væsentlige gener for områder i Mørkhøj, der i dag er uden gennemkørende trafik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top