Motormusik og bilbrøl
Bilerne drønede rundt på den 2,4 km lange racerbane, og beboerne hang i vinduerne for at følge med

Et ganske særligt billede står stærkt fra weekendens Copenhagen Historic Grand Prix: Det var da en formelracer på langsiden – Hulgaardsvej – mistede det ene baghjul og fortsatte videre på de resterende tre hjul, mens baghjulet kom hoppende bagefter. Det lignede en episode fra en Fedtmule-tegnefilm. Der skete ikke noget med køreren, og så kan man jo godt grine.
For tilskuerne er bilernes brøl den rene motormusik, mens beboerne på de omkringliggende veje kan lytte til racerbilernes støj med en mere afdæmpet entusiasme. Men nysgerrigheden var stor, og mange beboere hang i vinduerne for at følge med på nærmeste hold.
Det historiske grand prix er en motorsportsweekend for hele familien. Derfor er der i indercirklen hoppeborge, trampoliner, kaffebarer og iscafeer, og for børnene var der roadracing-bane. På det store græsareal viste mange motorsportsentuiaster deres gamle biler frem for ligesindede. Begejstringen var ikke til at tage fejl af.
Race for Riget er populært tilbagevendende velgørenhedsarrangement, hvor gæs­terne kan køre med nogle af de allerstørste danske motorsportsnavne. De indsamlede midler går som altid ubeskåret til BørneUngeProgrammet på Rigshospitalet.
Gamle biler 1

Gamle biler 2

Gamle biler 4

Gamle biler 5
Gamler biler 3
Fotos: Christian Ove Carlsson

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top