Madindsamling Føtex Husum
Lørdag den 3. september fra kl. 9 til kl. 18 samler Rumæniensprojektet af 1992 fødevarer og toiletartikler ind

Lørdag den 3. september fra kl. 9 til kl. 18 samler Rumæniensprojektet af 1992 fødevarer og toiletartikler ind i Føtex Husum til fordel for de 5 børnehjem vi støtter i Banat provinsen i Rumænien
I den kommende tid deler indsamlere, til fordel for børnehjemmene, sedler ud med ønsker om ting, som børnehjemmene har brug for og som er langtidsholdbare.
Transporten med alt det indsamlede, donationer af forskellig art, personlige pakker til alle børn på de 5 børnehjem, pakker til udvalgte fattige familier og ældre kvinder, der er uden pension, fordi de ikke har været på arbejdsmarkedet, kører denne gang til Rumænien i efterårsferien.
Næste år har Rumæniensprojektet 25 års jubilæum. Lige fra begyndelsen har der været 2 årlige indsamlinger af fødevarer og toiletartikler. Der er i løbet af de 25 år samlet mange tons ind, men tiderne skifter og der samles ikke så meget ind mere. Det skyldes dels færre indsamlingssteder og mindre bidrag, men det der er gået godt kommer jo ikke dårligt tilbage. Der er stadig brug for den hjælp vi kommer med så vi håber at rigtig mange endnu en gang vil støtte op om vores indsamling., fortæller Bodil Nielsen fra Rumæniensprojektet.
Alt arbejde i Rumæniensprojektet udføres af frivillige.
Flere oplysninger om Rumæniensprojektet kan fås på vores hjemmeside www.rp92.dk, eller man kan ringe til Bodil på 38 60 87 96

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top