Lettere at afvikle gæld til kommunen
Det-bliver-lettere-at-afvikle-gæld.jpg
På egen hånd kan du oprette en betalingsaftale med Københavns Kommune, så din gæld deles op i mere spiselige bidder. Foto: Privat
Ny selvbetjeningsløsning giver gældsramte københavnere mulighed for at oprette en mere spiselig betalingsaftale

Hvis parkeringsbøden er havnet nederst i bunken, ejendomsskattebilletten ikke lige kom med i budgettet, eller børneinstitutionen ikke blev betalt til tiden, kan de ubetalte regninger let hobe sig op til noget, der er svært at betale tilbage på én gang. Det kommer der nu en løsning på.
Fra 1. august kan københavnere med gæld til kommunen på egen hånd oprette en betalingsaftale, hvor gælden deles op i mindre dele. Det hele sker via den nye selvbetjeningsløsning ’Mit betalingsoverblik’. Servicen er tilgængelig døgnet rundt, året rundt.
– Der er ingen tvivl om, at denne løsning kommer til at gøre gældsafvikling meget lettere at overskue for københavnere med gæld til kommunen. Vi arbejder målrettet for altid at forbedre vores servicering af københavnerne, og det er tiltaget her et glimrende eksempel på, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).
Siden efteråret 2015 har borgerne i Københavns Kommune kunnet logge ind og få overblik over deres gæld, ligesom de har kunne indfri den samlede gæld via dankort eller mobilepay. Med den nye løsning får de også muligheden for at oprette en betalingsaftale til afvikling af gælden i mindre dele. Ligesom systemet giver mulighed for at tilmelde sine regninger til betalingsservice.
Ved at tilbyde københavnerne en selvbetjeningsløsning udvides kommunens åbningstider, da borgerne nu selv kan ordne gældsafviklingen på det tidspunkt af døgnet, der passer. Dermed frigiver løsningen mere tid for medarbejderne til de tungere sagsbehandlingsopgaver.
’Mit betalingsoverblik’ gik i luften 1. august på www.kk.dk/mitbetalingsoverblik

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top