Hver en krone tæller
Hvad ville du kaste i en kuffert, hvis du fik to minutter til pakke til hele familien inden, dit hus blev bombet?

-Spørgsmålet kan synes irrelevant for os, der bor i Brønshøj og Husum. Men det er desværre aktuelt for tusindvis af familier i de dele af verden, der hver dag må leve med angsten for at deres hjem bliver bombet eller ødelagt af krig og katastrofer, fortæller Eva Jakobsen fra Red Barnet i Husum.
Hvad ville du tage med? Hvad er vigtigst for dig? Billederne af børnene, tøj, tandbørste eller noget helt andet? Hvor meget kan du nå at pakke på to minutter?
Det – og meget mere- kan du finde ud af på Loppemarkedet d. 27. august på Brønshøj Torv kl. 9.00-12.00.
Slagter Frandsen har udlovet et gavekort på 200 kr.

Hvorfor samler Red Barnet ind og hvordan kan du blive indsamler?
I krig er katastrofer er børn de mest sårbare og udsatte. Vi ved, at børn kommer bedst gennem kriser, hvis de får lov til at lege sig fra deres grimme oplevelser. Derfor arbejder Red Barnet på at få børnene hurtigt genforenet med deres familier, så de er i sikkerhed for menneskesmuglere, og dernæst at få etableret skoler og legestuer i flygtningelejre og byer, hvor skolerne er lukkede eller for usikre at opholde sig i.
Når børnene har en hverdag, der ligner den de havde inden, deres liv blev smadret, kan de bedre få bearbejdet deres traumer og blive hele mennesker, trods alt det de har oplevet, og som ingen børn bør opleve!
-Hver en krone tæller. Derfor håber vi, at mange af jer igen i år vil give et par timer af jeres fritid søndag d. 4. september og samle ind til børn på flugt fra krige og katastrofer, siger Eva Jakobsen, og tilføjer at man på tre timer kan samle penge nok ind til, at to børn kan komme i skole et helt år.
Lokale handlende har sørget for, at vi kan byde på en kop kaffe, lidt at drikke og et rundstykke inden, I tager afsted. Vi har ruter til børnefamilier, til barnevogne og gangbesværede, til de hurtige og dem der gerne vil slå Alexanders indsamlingsrekord (http://bha.dk/2015/09/alexander-er-broenshoejmester-i-indsamling/) Freja Håndboldklubs U12 piger står for kaffe og kage, når I kommer tilbage med indsamlingsbøtterne.
Hvis man gerne vil være med til at støtte en god sag, så mød op i Pilegården i Brønshøj og i Energicenter Voldparken i Husum søndag d. 4. september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top