Hvad laver de på Frederikssundsvej?
Københavns Kommune har over de sidste 2 år etableret nye cykelstier i Brønshøj men jeg tror ikke at de ved hvad de laver

Københavns Kommune har over de sidste 2 år etableret nye cykelstier i Brønshøj men jeg tror ikke at de ved hvad de laver. Ellers har de for mange penge til dårlige formål.
Nu er det gang nr. 3 man graver cykelstien op fra stoppestedet ud fra Brønshøjparken og frem til Bavnevangen inden for 2 år, og anden gang man har gjort det med fortovet på samme strækning. Det er for mig totalt gak, og der må da være nogle inden for kommunen der kan tage anvar for dette.
Jeg bor på modsatte side af vejen, hvor man også har etableret ny cykelsti og i den forbindelse har man også haft opgravet ind og udkørsel der krydser fortovet mellem Frederikssundsvej og Højenhald, som er brostensbelagt, men fik at vide at der ikke er penge nok i projektet til at man lægger granitsten ned mellem brostenene, så kørestolsbrugere og barnevogne kan få det lidt nemmere, det har man ellers fundet penge til på de fleste ind og udkørsler der kryser fortovet ud til Frederikssundvej.
Håber jeg kan få svar på, hvor mange penge man har kastet efter overstående, samt hvad der foregår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top