Husum vandt egen cup
Husums 1. hold vandt Husum Cup med en afsluttende sejr over GVI

Husum Boldklubs nye københavnerseriehold fik en god optakt til sæsonen, da 1. holdet vandt Husum Cup. I den sidste rene finalekamp mod Gentofte-Vangedes danmarksseriemandskab vandt Husum med 2-0, mens Husums 2. hold slog Boldklubben Heimndal med 2-1 og blev nr. 3.
Husum Cup bød på tre gode træningskampe for 1. holdet, der spiller sin første kamp i københavnsserien mod Tårnby FF, der vandt serie 1 netop foran Husum. Kampen spilles på lørdag kl. 13 på Vestamager Idrætsanlæg. Sidste efterår vandt Husum 2-1 på Vestamager, mens det i foråret blev til et nederlag på 3-4. Der må endnu en gang forventes et spændende opgør mellem de to klubber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top