Husum blev røget på Bornholm
Husum Support skabte stemning på Rønne Stadion Nord

I overført betydning kom Husum hjem som røgede sild fra opgøret mod Rønne fB. Husum Support havde arrangeret en udflugt til Rønne Stadion, og som man kender det fra Husumparken, var der godt gang i røgbomberne efter kampen, selv om Husum blev sendt hjem med en sæk på 0-5. Rønne gik til pausen med en føring på 1-0. Målet blev scoret efter en halv time, men ellers var Husum godt med – faktisk helt til et kvarter før tid, hvor Rønne med en mand i undertal kom på 2-0 på et flot hovedstød. Først herefter svigtede markeringerne totalt i Husums forsvar.
Efter tre kampe har Husum endnu sit første point til gode i københavnsserien. Måske det kommer på lørdag mod FB i Husumparken?
Union mistede førstepladsen i KS, da det fredag aften blev til 0-1 ude mod Prespa. Union er dog fortsat med i toppen og skal på lørdag møde Tårnby FF på Tingbjerg Groud.

Stefan vandt igen
I serie 2 er Stefan kommet godt fra start med to sejre, uden at modstanderne har scoret. I weekenden vandt Stefan 3-0 over VLI. Jesper Julian Struve, Mikkel Jensen og Jens Roy Simonsen sørgede for målene hjemme på Folevadsvej.
På søndag jagter Stefan tre nye point mod Hakoah i Ryparken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top