Heldet må snart vende
Efter en dårlig start på sæsonen har Brønshøj løftet sig spillemæssigt med gode præstationer i de to seneste kampe mod Holbæk og Avarta.

Efter en dårlig start på sæsonen har Brønshøj løftet sig spillemæssigt med gode præstationer i de to seneste kampe mod Holbæk og Avarta. Desværre har resultaterne ikke flasket sig for hvepsene, som i kampene mod Holbæk og Avarta, har måtte se sejren forsvinde i de døende sekunder.
Mod Holbæk scorede Brønshøj tidligt og fik holdt Holbæk helt væk fra chancer, men i det 93. minut dukkede en Holbæk-spiller op og fik banket bolden i mål til slutresultatet 1-1. Og minsandten om ikke det samme gentog sig, da hvepsene i søndags igen var godt på vej mod tre point, men igen var skæbnen og heldet ikke med Jesper Hansens tropper, da bolden endte hos Avartas farligste spiller, Christian Offenberg, der kanonerede kuglen i kassen til slutstillingen 1-1.
Så ondt kan fodbold være, men kloge hoveder siger, at heldet som regel udligner sig set over en hel sæson, så forhåbentlig går det snart hvepsenes vej rent resultatmæssigt.
Og vendingen må meget gerne ske på lørdag, når puljens tophold Hvidovre kommer på besøg. Puljen er nemlig ekstrem tæt efter de første tre runder, hvor der blot er to point op til top fire for hvepsene, så en så vil give et boost til spillernes selvtillid efter et par hårde uger.
Men Hvidovre har fået en god start på sæsonen, hvor det er blevet til sejre mod B93 og Fredensborg samt et flot comeback mod Holbæk, hvor Hvidovre ellers var bagud 0-2 efter de første 45 minutter. Men Avarta, som Brønshøj senest har mødt, kom også fra en god stime, og her dominerede hvepsene. Og netop Tingbjerg Ground er ikkke noget nemt sted at spille for nogen hold. Især ikke når fansene i vanlig til skriger, råber og synge med deres lungers fulde kraft, hvilket de har gjort fremragende i sæsonens første kampe.
Så tag turen ud til Tingbjerg Ground, og støt holdet i deres jagt på tre point, når kampen fløjtes i gang på lørdag kl. 15.
Derudover ønsker vi Hvidovres spillere og supportere velkommen til en forhåbentlig god og velspillet kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top