Fremtidens nøddeknækkere
Mange unge har brugt sommerferien på en camp på Nørre Gymnasium, hvor Akademiet for Talentfulde Unge inviterede til faglig fordybelse

Kan unge gymnasieelever være med til at løse konflikten i Syrien? Kan banebrydende forskning sikre bæredygtig adfærd og omstilling? Og kan talentfulde unge skabe innovative og højteknologiske løsninger til fremtidens virksomheder? Det er nogle af de spørgsmål, deltagerne fra Akademiet for Talentfulde Unge skulle forholde sig til, da de i starten af august mødtes på årets sommercamp.
Knap 400 unge talenter valgte at bruge sommerferien på Nørre Gymnasium og Næstved Gymnasium, da Akademiet for Talentfulde Unge for 9. år i træk afholdt sommercamp. Her ventede en uge med faglig fordybelse inden for områder som globalisering, teknologi, socialt ansvar og innovation.
– Det er en stor fornøjelse at være sammen med så mange talentfulde unge i en intens og begivenhedsrig uge, der vil udvide de unges horisont både fagligt og personligt, udtaler Ellen Smidt-Nielsen, sekretariatschef for Akademiet for Talentfulde Unge, Øst.
På sommercampen blev deltagerne udfordret tværfagligt og stilles over for fremtidens globale udfordringer. Programmet satte bl.a. fokus på det kommende præsidentvalg i USA, konflikten i Syrien, bæredygtig omstilling, og hvilken betydning fremtidens teknologiske udvikling har for os.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top