Efterlysning af vidner i forbindelse med stenkast fra motorvejsbro
Stenkast-35-16.jpg
Broen over Hillerødmotorvejen mellem Tingbjerg og Høje Gladsaxe var scenen for endnu en hovedløs gamblen med andres liv. Foto: Kaj Bonne
En tragisk ulykke, hvor der blev kastet en tung betonklods ned på en bil på den Fynske Motorvej i sidste uge og hvor udfaldet var, at en ung tysk kvinde blev dræbt og hvor hendes mand og fem-årige søn blev kvæstet.

Den fuldstændige hovedløse gerning og leg med andres liv har nu også fundet til Tingbjerg.
I torsdags blev der ved 12 tiden smidt sten ud på Hillerødmotorvejen ved Ruten i Tingbjerg. Dog slap føreren af bilen uden skrammer.
En sort Kia Venga, der kørte på Hillerødmotorvejen, blev ramt af stenkast fra en motorvejsbro. Broen ligger ved den første afkørsel fra Hillerødmotorvejen ved Ruten og Høje Gladsaxe Vej.
Stenen knuste et soltag i bilen, men føreren – en 77-årig mand – blev heldigvis ikke ramt.
Københavns Politi efterforsker nu sagen, og i den forbindelse blev Hillerødmotorvejen lukket.
Politiet vil nu gerne høre fra borgere, der har set noget i forbindelse med episoden, eller som observerer mistænkelig adfærd på motorvejsbroer.
Kontakt politiet på 1-1-4, hvis du har set noget, eller har oplysninger i sagen.
-Den slags hører ingen steder hjemme. Og vi håber meget på at høre fra borgere, som kan hjælpe os med oplysninger, der kan føre til opklaring. Man skal vide, at vi ser med meget stor alvor på sagen, som vi betragter, som opførsel, der volder fare for liv og førlighed, siger ledende politiinspektør Gert Gernyx Sejbak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top