Danseskolernes dag
BENDIXEN.jpg
Britt Bendixen med sine sportsdansere i shownummeret “Top Gun”. Foto: Privat
1500 dansere gæstede Tivoli

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da 1500 dansere i søndags invaderede Tivoli for at medvirke i den årligt tilbagevendende event, hvor amatørdansere fra mere end 50 danseskoler i hele Danmark, får chancen for at danse på en rigtig professionel scene, – og samtidig vise de mange tusinde Tivoligæster at de er meget, meget dygtige, – og mere end “Vilde med Dans”
Alle danske danseskoler starter deres nye sæson i starten af September måned, og et bedre reklameshow for motion, dans og livsglæde end det vi så i søndags, kan man ikke forestille sig.
Startskuddet til ”Danseskolernes Dag i Tivoli” gik præcis kl. 12.00, hvorefter der var syv timers uafbrudt optræden med dans og Showtime på både Pantomimeteatrets og Plænens scener. Der var medvirkende dansere i alle aldersgrupper, og der blev optrådt med et flot og meget afvekslende program af shownumre, Hip-hop, Disco Dans, Step, ballet samt latinamerikanske og standarddanse. På trods af at showet først sluttede ved 19 tiden, lod det ikke til, at hverken publikum eller de medvirkende dansere havde mistet pusten.
Bendixen Dans, der i den kommende sæson har undervisning både på Pejsegaarden i Husum, og i Grøndalscentret på Bellahøj, brillerede i Tivoli med 2 flotte shownumre. Klædt ud som jagerpiloter og smarte stewardesser dansede ynglingesportsdanserne til filmmusikken fra “Top Gun” og de voksne pardansere tog sig med stor succes kærligt af “Travolta-moves”. – Jeg er både rørt og meget stolt, fortalte Britt Bendixen,da begge Tivolimesterskaberne, både det i Standard- og det i de Latinamerikanske danse tilfaldt Bendixen Dans .

Vinderne af Tivolimesterskaberne i latinamerikanske danse blev Jakob Pedersen og Loa Guttorm Mortensen og vinderne i standarddansene blev søskendeparret Casper og Josephine Knutzon - alle fra Bendixen Dans. 		         Foto: Privat

Vinderne af Tivolimesterskaberne i latinamerikanske danse blev Jakob Pedersen og Loa Guttorm Mortensen og vinderne i standarddansene blev søskendeparret Casper og Josephine Knutzon – alle fra Bendixen Dans. Foto: Privat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top