Byggekaos på Frederikssundsvej – nu er det nok
Åbent brev til Bygge- og teknik forvaltningen i Københavns Kommune, Borgmester Morten Kabel: Det skal virkelig diskuteres hvor utilstedeligt disse marathon vejarbejder trækker ud i vores lokalområde. Der er fx slet ingen arbejdere på flere steder på Frederiksundsvej i dagevis og i flere dage af gangen sker der absolut ingenting!? Hele projektet på Frederiksundsvej fremstår […]

Åbent brev til Bygge- og teknik forvaltningen i Københavns Kommune, Borgmester Morten Kabel:
Det skal virkelig diskuteres hvor utilstedeligt disse marathon vejarbejder trækker ud i vores lokalområde. Der er fx slet ingen arbejdere på flere steder på Frederiksundsvej i dagevis og i flere dage af gangen sker der absolut ingenting!? Hele projektet på Frederiksundsvej fremstår som en stor gigantisk fiasko da man fra starten burde have indført 2.holdsskift således at det havde været afsluttet nu og der var aktivitet indtil minimum kl 20 om aftenen!
Kommunal spekulation er vist et udpræget fænomen, når det drejer sig om større trafikale projekter, som ingen synes at have særlig meget styr på i det hele taget!? Hvor er planen for vejarbejdets udførelse og hvordan hænger planlægningen af dette i øvrigt sammen??
Projektet ville med statsgaranti have været afsluttet nu, om man havde arbejdet her dagligt og med 2-holdsskift! Nu man har nærmest ingen bemanding og hele Korsager Alle har nu været lukket af i over en måned (snart to) og det er simpelthen uacceptabelt at adgangsforholdene skal være så plagede og farlige for beboerne og de ældre og gangbesværede til alle de centrale steder her i Brønshøj Husum!
Hele strækningen fra Bellahøj til Mørkhøjvej er et rent kaos og vejarbejdet snegler sig afsted, når der ellers er nogen ansatte at se overhovedet?
Man har indtryk af at det er højest 2 små sjak der arbejder der, netop fordi der i dagevis ikke sker noget som helst på området ved Føtex i Husum samt de andre nævnet byggepladser/øer!! Det er ganske horribelt og uacceptabelt. Jeg vil gerne udbede mig en forklaring på hvad Morten Kabell og co har forestillet sig der skal ske og hvor længe denne situation skal trækkes ud? Kan vi bede om et klart svar på dette?
Man udsættes dagligt for den ene farefulde situation i trafikken, efter den anden alene pga arbejderne overlat i vores bydel og det virker uorganiseret og ganske uigennemtænkt i forhold til det som blev fortalt i 2013 inden opstarten af det stort anlagte bus-bane projekt for at en bus 350S skal kunne nå Nørreport små 5 miutter før den kan det idag – det er jo de forhold og små forskelle der blev profileret så højt. Det er absurd at skue!
Vi lider alle; Beboere,billister,cyklister og fodgængere på nu 3. år med det absurd lange roderi og det er uacceptabelt at forholdene skal være så kaotiske i så lang tid, det er simpelthen for dårligt fra kommunens side og en skamplet på vores ellers pæne bydel.
Alt taget i betragtning handler det jo kun om at nogen busser kan komme 5 minutter før til Nørreport end den kan idag!!
Det bør i den grad diskuteres nu og se at få det rettet det her op hurtigst muligt, så vi borgere kan få vores hverdag tilbage!
Med venlig hilsen
Lars John Christensen, Næstformand i
afdelingsbestyrelsen i
Glumsøparken Brønshøj
NB: Jeg udtaler mig
på egne vegne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top