Broreparation ved Utterslev Mose spærrer rampe på Hillerødmotorvejen
Vejdirektoratet skal reparere broen

Vejdirektoratet skal reparere broen, der fører Hillerødmotorvejen over åen ved Utterslev Mose. Arbejdet udføres fra mandag den 14. august til midten af oktober, og reparationerne omfatter bl.a. forstærkning af brodækket, ny belægning og autoværn. På broens underside skal der udføres betonreparationer.
Det samlede arbejde betyder, at trafikken på Hillerødmotorvejen i en periode vil blive flyttet til den ene side af vejen, mens der arbejdes på den anden side. Herefter vil der blive byttet om på trafik- og arbejdsområde. Desuden vil tilkørselsrampe mod København fra Høje Gladsaxevej være spærret i hele arbejdsperioden. Der vil gennem hele perioden være åbent for cyklister og fodgængere i området ved broen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top