Brønshøj snublede i overtiden
Brønshøj-snublede-til-sidst.jpg
En Holbækspiller har godt fat om Brønshøjs Philip Rejnhold. Foto: Christian Ove Carlsson.
Holbæk udlignede i det 92. minut og fik et bunduretfærdigt point med hjem

Holbæk havde så at sige ikke et eneste forsøg inden for Brønshøj-keeper Johan Gårdvolls rækkevidde i de første 90 ordinære minutter. Men to minutter og tyve sekunder inde i overtiden fik sjællænderne en sjælden gang bolden ind i feltet. Hovedstødsduellen blev vundet, og bolden landede for fødderne af Jesper Friis Halling, der bankede til den uden chance for Gårdsvoll til slutresultatet 1-1. Det var stik imod spillets fordeling og ikke mindst chancer.
Hvepsene kom godt fra start og havde i de første minutter et par gode forsøg. Christoffer Boateng bragte fortjent BB foran 1-0 i det 9. minut, da han med et fladt skud udnyttede Oskar Tranbergs dybe stikning.
Brønshøj sad totalt på kampen. Holbæk havde stort besvær med at få bolden ud af egne rækker. Mønsteret fortsatte kampen igennem, hvor den eneste forskel i forhold til 1. halvleg var, at chancerne blev større og større.
Brønshøj burde have scoret et par gange, men den sidste skarphed og koldblodighed manglede. Derfor sad mange af de 342 tilskuere og frygtede, at det kunne gå galt. Og det gjorde det så til sidst.
– Vi spillede en rigtig god kamp i lange perioder. Vi kommer til en masse chancer og holder vores aftaler. Det positive ved den her kamp er, at vi kunne mærke, vi rykkede os i den rigtige retning, spillemæssigt siden kampen mod B93. Det er selvfølgelig ærgerligt, at vi ikke var i stand til at holde nullet, og det føles, som om vi har tabt, men vi havde chancerne til at lukke kampen i løbet af 2. halvleg. Så et eller andet sted kan vi vel kun kigge indad, sagde målscorer Boateng efter kampen til Brønshøj Boldklubs Christian Haslund.
Efter en sløj premierekamp mod B93 og en flovmand i pokalturneringen var der mange lyspunkter i efterårets første hjemmekamp. Cheftræner Jesper Hansen kan forhåbentlig tage nogle af de positive takter med til Espelunden i Rødovre, hvor Avarta byder Brønshøj velkommen kl. 13 på søndag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top