Borgerservice flytter ind på Brønshøj Bibliotek
Brønshøj-Bibliotek-Borgerservice.jpg
Der er nu indgaang til Brønshøj Bibliotek fra Krabbesholmvej 3 ved Brønshøj Torv. Foto: Presse
Brønshøj Bibliotek har gennemgået en større ombygning det sidste halve år, og den 1. september flytter Borgerservice nu ind på bibliotekets førstesal

Fra 1. september kan borgerne meget mere end at låne bøger med hjem fra biblioteket på Brønshøj Torv. Borgerservice slår nemlig dørene op på biblioteket som det første sted i bydelen, så man nu både kan ordne pas, kørekort og lån af ny krimi ét og samme sted:
– Det handler om at være der, hvor københavnerne er. Derfor er jeg glad for, at Brønshøj Bibliotek, og dermed bydelen får sin helt egen Borgerservice, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen (DF).

Gammelt lokalt ønske

Med åbning af Borgerservice på Brønshøj Bibliotek, opfyldes omsider et ofte gentaget lokalt ønske om en rimelig og forhåbentlig servicepræget adgang til det offentlige.
Det har tidligere vist sig at give god mening at blande bibliotek, kultur og Borgerservice. Det giver samtidig mulighed for at præsentere det lokale biblioteks- og kulturtilbud for nye brugere:
– Vi glæder os over at have fået nogle fantastisk flotte rammer, og vi glæder os endnu mere til at kunne fylde rammerne ud med både bøger og kulturelle aktiviteter hen over efteråret. Borgerservice er et nyt og spændende kapitel for os at tage fat på, og vi ved, at mange borgere ser frem til, at tilbuddet åbner her på Brønshøj Bibliotek, siger bibliotekets leder Rasmus Elleby Engell-Kofoed.

• Åbningstiderne for Borgerservice vil være mandag til fredag: 12-16.
• Du kan altid kontakte Borgerservice på 3366 3366 mandag-torsdag klokken 8-21 og fredag klokken 8-18.
• Borgerservice Brønshøj kan hjælpe med: pas, kørekort, NemID mv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top