Biler og byger på Bellahøj
Forsidebillede.jpg
Lørdagen var noget af en udfordring for racerkørerne under den 16. udgave af Copenhagen Historic Grand Prix. Foto: Christian Ove Carlsson.
Den regnfulde lørdag kunne ikke ødelægge folkefesten under Copenhagen Historic Grand Prix

Gamle biler. Gamle mænd. Men også mange kvinder, børn og unge mænd. Copenhagen Historic Grand Prix blev for fjerde gang arrangeret på Bellahøj. Her var der lige så meget folkefest og gøgl på bakken, som dengang dyrskuet var årets store begivenhed. De eneste køer man ser nu om dage, er foran de forskellige fastfood-restauranter, eller når interesserede skal have autografer af tidens motorsportskoryfæer.
Det var motorsport, underholdning, benzin og sodavand i en stor skøn blanding, hvor særligt lørdagen blev noget af en udfordring for både deltagere og tilskuere. Regnbygerne kom massivt ind fra vest. Søndagen var mere nådig, og solen skinnede det meste af dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top