Aflysning af sang-event på Bellahøj Friluftsscene
I uge 31 bragte Brønshøj-Husum Avis en omtale af en sang-event på Bellahøj Friluftsscene for børnehavebørn

I uge 31 bragte Brønshøj-Husum Avis en omtale af en sang-event på Bellahøj Friluftsscene for børnehavebørn og de yngste skolebørn arrangeret af Børnehaven Bellahøj, Kollektivhuset Bella og Brønshøj Bibliotek i fællesskab. Denne koncert var planlagt til at løbe af stabelen onsdag den 14. september.
– Vi er imidlertid blevet opmærksomme på, at der er et lignende arrangement på friluftsscenen ugen før og selvom deres koncert ville adskille sig ved at have fokus på børnene selv som stjerner og solister, så er 2 arrangementer samme sted – på én uge – for meget. Vi har derfor besluttet at udskyde sang-eventen til foråret 2017, lyder det fra arrangørerne.
Men tilbuddet om at deltage i fællessangen i Børnehaven Bellahøj står ved magt. Desuden er der to spil-dansk koncerter på Brønshøj Bibliotek i november at se frem til, som man bl.a. kan læse mere om på Brønshøj Biblioteks hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top