51 computere stjålet på Bellahøj Skole
Ved at udgive sig for malere, fik to tricktyve udleveret nøgle til skolen.

Nøglen blev leveret tilbage – men computerne tog de med
Fredag den 19. august lige før kl. 6 om morgenen henvendte to afrikanske mænd sig til en rengøringsassistent på Bellahøj Skole og udgav sig for at være malere, der skulle udføre arbejde på skolen. De fik lov til at låne en nøgle, og efter at have skaffet sig adgang til et rum med adskillige pc’er, går den ene mand ned og afleverer nøglen retur til rengøringsassistenten, mens den anden pakker pc’erne i sorte sække og i en flyttekasse. De går herefter fra skolen med pc’erne kl. ca. 6.30.
De to tyve er fanget på ikke mindre end 16 af skolens overvågningskameraer, og efter sigende skulle der ret gode billeder af gerningsmændene, der forlod skolen efter at have læsset en nyere sølvgrå Audi A4 eller A6 med tyvekosterne. Bilens nummerplade starter med AX.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top