125 FDFere fra Brønshøj satte sit præg på landslejren
fdf.jpg
FDF K25 Brønshøj er Danmarks største FDF-kreds med 250 medlemmer. Melder man sig ind, er der således garanti for mange nye venner. Foto: FDF K25 Brønshøj.
Ikke mindre end 125 FDFere fra den lokale FDF-kreds i Brønshøj var med på FDF Landslejr 2016. Nu begynder en ny sæson med udfordringer og fællesskab

Et rekordstort antal børn og unge fra Brønshøj var med på årets landslejr med FDF K 25 Brønshøj. Hele 125 havde fundet vej til Sletten, hvor de deltog på FDF Landslejr 2016 sammen med 12.000 andre FDFere fra hele Danmark.

Druknede i regn
FDF Landslejr 2016 blev indledt i sol og sommer med besøg af FDFs protektor Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der på lejrens store scene bød velkommen. Men så var det også slut med sommervejret og resten af ugen bød på masser af regnvejr. Men det slog ikke FDFerne ud, der i stedet fik testet både samarbejdsevner og regntøj i kampen mod vandmasserne.
– Det var legen, der var i fokus på lejren. Hver dag blev børnene fyldt op med gode oplevelser, fik nye kammerater og lærte mange nye sider af sig selv at kende, fortæller holdleder Jeanne Woll. Hun stod i spidsen for det største hold på landslejren og det var ingen sag: – vi har så mange gode ledere, der bare løser opgaven med godt humør, så uanset vind og vejr, så har vi altid kun gode oplevelser, tilføjer hun.

Ny sæson begynder 17. august
– Med sådan en god landslejr i baggagen kan vi nu rette blikket mod en ny sæson med udfordringer og fællesskab, siger kredsleder Dorte Fog. I 2017 bliver den helt store oplevelse den fælles sommerlejr på Den norske Fjellskole i Rondane Nationalpark i Norge. Her forventer kredsen endnu flere deltagere.
Den nye FDF-sæson begynder med mønstring onsdag den 17. august kl. 18.30 ved Brønshøj Kirke.
– Vi ved, at der traditionelt er mange, der gerne vil have deres børn til at begynde i FDF her til sæsonstart. Så vil man være sikker på, at der er plads til ens barn, er det en god idé at ringe i forvejen, fortæller Dorte Fog. Hurtigst bliver der fyldt op på klasserne for børn i 1. og 2. klasse, men allerede fra 0. klasse kan man begynde i FDF. DB

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top