Top 10
Sommerfest-09-25-14-FDF.jpg
FDF kan være stolte over deres indsats ved indsamlingen. Billedet af FDF K 25 Brønshøj er taget ved Sommerfest i Præstegårdshaven. Foto: Kaj Bonne
Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri er nu gjort op, og FDF K 25 Brønshøj Kreds er en af de ti bedste sælgere – blandt 348 lokale foreninger, idrætsklubber og skoleklasser fra hele landet

FDF K 25 Brønshøj har haft en fortjeneste på 19.218 kroner ved at sælge lodsedlerne i lokalområdet.
Resultatet af Børnehjælpsdagens Lillebror Lotteri 2016 er nu i hus – med endnu et flot resultat! Ikke mindst for FDF K 25 Brønshøj Kreds, der er med på ’Top 10’-listen over de bedste sælgere.
Klubben har solgt lodder i deres lokalområde for i alt 45.220 kroner og dermed opnået en direkte fortjeneste til klubben på 19.218 kroner.
På landsplan har unge fodboldspillere, spejdere, svømmere, gymnaster, elever fra 348 foreninger og skoler tilsammen solgt lodder for knap 4,4 millioner kroner.
Børnehjælpsdagen har derfor kunne uddele 1,9 millioner kroner til foreningerne, klubberne og skoleklasserne for deres indsats. Pengene er typisk øremærket til stævner, fællesaktiviteter, rejser eller udstyr.
Penge til at styrke anbragte børn og udsatte unge. Overskuddet fra lodsalget går til Børnehjælpsdagen, der arbejder for at styrke de anbragte børn og udsatte unge i Danmark, som bor på børnehjem, hos en plejefamile eller lige er “flyttet hjemmefra”.
Aktuelt er 878 børn og unge anbragt uden for hjemmet via Københavns Kommune.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top