Starter på Østerbro
Brønshøj Boldklub indleder efterårssæsonen mod B93

Oprykningen kiksede akkurat for Brønshøjs bedste fodboldmandskab. Derfor bliver det til en ny sæson i 2. division. Efterårssæsonen indledes allerede søndag 7. august, når Brønshøj møder B93 på Østerbro Stadion. Første hjemmekamp på Tingbjerg Ground spilles lørdag 13. august mod Holbæk.

I alt skal Brønshøj spille 14 puljekampe i efteråret. 2. division består af tre puljer, og de fire bedste klubber fra hver pulje går videre til oprykningsspillet næste forår, mens de fire nederste klubber fra puljerne spiller om at undgå nedrykning.

Som optakt til den kommende sæson spilles en lille træningsturnering i Tingbjerg mod Hvidovre, Frem og Vanløse. Tirsdag 19. juli spilles semifinaler Hvidovre – Frem (kl. 17.30) og Brønshøj – Vanløse (19.30). Lørdag 23. juli spilles tabernes “finale” kl. 13 og kl. 15 spilles vindernes finale.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top