Spærring af Frederikssundsvej midt i juli
Den inderste del af Frederikssundsvej skal have ny asfalt,

Den inderste del af Frederikssundsvej skal have ny asfalt, og det giver døgnarbejde i ni døgn og spærring af Frederikssundsvej fra den 18.-26. juli, som vil påvirke både trafik, beboere og butikker. Det er dog ikke i Brønshøj-Husum, men Frederikssundsvej mellem Svanevej og Peter Ipsens Allé.

Fodgængere og cyklister vil fortsat kunne færdes, dog må cyklisterne forvente nogle begrænsninger, da underlaget kan være ujævnt og arealerne smallere end normalt.

Når asfaltarbejdet er færdigt, kan naboer og de, der færdes i gaden, se frem til mindre trafikstøj, end hidtil. Københavns Kommune udlægger støjreducerende asfalt på kørebanerne, hvilket vil give en mærkbar ændring i støjniveauet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top