Sjove tilbud til alle børn og unge i FerieCamp
feriecamp2.jpg
Man behøver ikke at kede sig i sommerferien. Foto: Københavns Kommune
Nu er det sommerferie og dermed også tid til FerieCamp i Husum og Tingbjerg
Man skal bare møde op på Tingbjerg Skole og Energicenter Voldparken, hvor der er masser af aktiviteter.  Foto: Københavns Kommune

Man skal bare møde op på Tingbjerg Skole og Energicenter Voldparken, hvor der er masser af aktiviteter.
Foto: Københavns Kommune

FerieCamp er Københavns Kommunes gratis tilbud om kultur- og idrætsaktiviteter i skoleferierne til alle børn og unge mellem seks og 17 år. Bag det overflødighedshorn af aktiviteter, der tilbydes, står lokalområdets foreninger, klubber, kulturhuse og biblioteker med flere. FerieCamp startede i sidste uge og fortsætter i denne og næste uge frem til den 15. juli.

Og det bedste af det hele er næsten, at man til langt de fleste aktiviteter ikke skal tilmelde sig. Det handler bare om at møde op.

F.eks. på Tingbjerg Skole, der kan byde på streetsoccer, kreativt værksted, panna/fodtennis, afrikansk dans og street basket mellem klokken 10 og 16.

Eller i Energicenter Voldparken, der blandt andet også kan byde på rap, dans, frisbee, fægtning og brydning.

-Jeg er rigtig glad for, at vi igen med mange, gode, frivillige kræfters hjælp kan præsentere masser af børn og unge for en stribe spændende og attraktive tilbud i deres sommerferie. Og håbet er selvfølgelig, at mange af dem fortsætter i en af foreningerne og også fremover bruger lokalområdets gode fritidstilbud, siger kultur- og fritidsborgmester Carl Christian Ebbesen.

Kun enkelte arrangementer, som f.eks. busture til klatring i Uggeløse Skov ved Slangerup mellem Farum og Frederikssund kræver tilmelding på forhånd. I skoven er der et stort aktivitetsareal med et klatretårn, forhindringgsbane, rebstiger og shelters med mere. Der er ture torsdag den 7. juli, tirsdag den 12. juli og torsdag den 14. juli.

Når FerieCamp slutter den 15. juli, er der i øvrigt ugen efter mulighed for at deltage i BeachCamp på Amager Strand. Enten ved selv at møde op på stranden eller ved på forhånd at have tilmeldt sig til bussen derud på den lokale FerieCamp.

Hele programmet og alle aktiviteter kan findes på feriecamp.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top