Nyt butikscenter på vej i Vanløse
I efteråret 2017 får Vanløse et nyt butikscenter og nye boliger

I efteråret 2017 får Vanløse et nyt butikscenter og nye boliger på den store grund ved Vanløse Station, hvor byggeriet ellers gennem flere år har været sat i stå. Navnet på det nye center bliver ’Kronen Vanløse’ og 65 % af butiksarealet, som omfatter 75 butikker og restauranter, er allerede udlejet og tæller bl.a. Føtex og H&M.

Bag ’Kronen Vanløse’ står den såkaldte pan-europæiske ejendomsforvalter, Tristan Capital Partners og Solstra Capital Partners, som er ejere og bygherrer på projektet og har en forventning om, at 4,3 mio. mennesker vil besøge de kommende 75 butikker og restauranter. Oven på centret på anden, tredje og fjerde etage udbydes i alt 14.000m2 bolig.

’Kronen Vanløse’ kommer desuden til at indeholde et 1.000m2 stort fitnesscenter, et torv i direkte forbindelse med Metro og S-togsstation, en stor, sydvendt terrasse med cafeer og restauranter, samt 400 parkeringspladser i P-kælderen og 1700 cykelparkeringspladser.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top