Ny legeplads til Riiset
NY-LEGEPLADS.jpg
Den nye legeplads giver børnene masser af nye udfordringer. Foto: Privat
Den integrerede institution Riiset på Bellahøj har igennem en årrække levet med en nedslidt og gammel legeplads

Den integrerede institution Riiset på Bellahøj har igennem en årrække levet med en nedslidt og gammel legeplads. Derfor kunne institutionen i sidste endelig kunne tage en ny legeplads i brug

-Det er med stor spænding, vi har fulgt anlægsarbejdet af en ny og tidsvarende legeplads. Den benyttes af vores 44 vuggestuebørn, og nogle af vores udflytterbørnehave børn om morgenen og om eftermiddagen inden de kører til Fredensborg, fortæller institutionsleder Mette Kontala, der i onsdags tog indviede den nye legeplads sammen med børnene.

Børnene indtog også straks legepladsen, som om de ikke havde bestilt andet. Legepladsen er indrettet med mange motoriske udfordringer for de små, og som lever op til institutionens pædagogiske tanker og praksis om, at børn skal ha’ rige muligheder for at udfordre sig selv motorisk. Der er små bakker, en klatrevægge der ligger lidt på skrå, trapper, trampolin, lille og stor rutchebane, gynger, sandkasse, små gemmesteder m.m.

-Det er med stor fornøjelse at vi kan tilbyde alle vores “gamle”, såvel som vores kommende vuggestuebørn denne mulighed, tilføjer Mette Kontala.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top