Hærværk på kunstgræsbanen
den-nye-kunstgræsbane.jpg
Foto: Claus Darholt.
For nylig blev den nyanlagte kunstgræsbane i Husum Parken udsat for hærværk

For nylig blev den nyanlagte kunstgræsbane i Husum Parken udsat for hærværk. En ukendt gerningsmand havde trukket en aviscontainer ind på kunstgræsset og sat ild til den. Det betød, at affaldet smeltede ned i kunstgræsset i en radius af 2 gange 2 meter.
Bestyrelsen i Husum Boldklub samarbejdede efterfølgende med kommunens folk om at få udarbejdet skaderne så banen kunne bruges.
– Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune har vurderet at der er sket skader for 30.000 kroner, fortæller leder af lokalpoliti Nordvest, Riad Tolba, der har modtaget en anmeldelse om hærværk. Kommunen har nu ifølge Husum Boldklub bestilt nyt kunstgræs fra Holland, der skal udskiftes med det
nedsmeltede kunstgræs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top