Godt gang i hvepseboet
Jonas-Skovengaard-Godt-gang-i-hvepseboet.jpg
Jonas Skovengaard brød afgørende igennem i hvepsetrøjen i foråret. Her skriger han sin glæde ud efter en scoring. Han har fornyet sin kontrakt med BB. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj har mistet mange hvepse efter den kiksede oprykning, men nye, gode hvepse er kommet til

I ugerne efter den kiksede oprykning til 1. division mistede Brønshøj Boldklub et halvt førstehold. Målmanden Kasper Vilfort og midtbanespilleren Malte Kiilerich Hansen er taget til Hvidovre IF, som Brønshøj er i gruppe med i efteråret i 2. division. Venstre back Oliver Fredsted er rykket til 1. divisionsklubben FC Fredericia, angriberen Andreas Granskov skal til at lave mål for Fremad Amager, mens højre back Sebastian Lassen og venstre kant – og Brønshøjs topscorer i foråret – Jabar Sharza er taget til naboklubben AB, der ligesom Fremad Amager rykkede op i 1. division.
Der er tale om seks spillere, der alle leverede deres væsentlige bidrag til Brønshøjs flotte forårssæson, der som bekendt var minutter fra at ende med oprykning. Havde Brønshøj taget turen op i 1. division sammen med AB og Fremad Amager, så var åreladningen fra spillertruppen næppe blevet så voldsom.
Cheftræner Jesper Hansen forlængede sin kontrakt med Brønshøj, og på grønsværen fulgte anfører og forsvarsgeneral Jamil Fearrington op med at gentegne kontrakten, ligesom den 20-årige midtbaneprofil Jonas Skovengaard og angriberen Patrick Naundrup gjorde det.

Tre nye spillere
Udefra er tre nye spillere kommet til. Det bliver til et gensyn med Sian Hansen, der tidligere har haft sin gang i Brønshøj. 24-årige Sian Hansen kommer fra AB sammen med den 21-årige forsvarsspiller Oskar Tranberg, der har spillet 20 landskampe på diverse U-landshold. Fra FC Helsingør kommer den 21-årige angriber Christoffer Boateng, der tidligere også har spillet på ungdomslandsholdet.
Til Brønshøjs hjemmeside fortæller Jesper Hansen, at han er fuld af fortrøstning: – Det ser rigtigt godt og spændende ud med flere nye spillere og nogle prøvespillere, så jeg er sikker på, at vi har et slagkraftigt hold, når turneringen begynder.
I aften – tirsdag 19. juli – har Brønshøj værtskabet for en lille turnering på Tingbjerg. Hvidovre møder Frem kl. 17.30, mens Brønshøj møder Vanløse kl.19.30. Miniturneringen afsluttes på lørdag, hvor taberne mødes kl. 13, mens vinderholdene spiller kl. 15. Der er gratis adgang.

Siden sæsonstart
Brønshøj har forlænget kontrakter med: Jesper Hansen (cheftræner), Jonas Skovengaard, Jamil Fearrington og Patrick Naundrup.
Brønshøj har skrevet nye kontrakter med: Oskar Tranberg (kommer fra AB), Sian Hansen (AB) og Christoffer Boateng (FC Helsingør).
Brønshøj har afgivet følgende spillere: Andreas Granskov (skal til Fremad Amager), Sebastian Larsen (AB), Jabar Sharza (AB), Oliver Fredsted (FC Fredericia), Malte
Kiilerich Hansen (Hvidovre) og Kasper Vilfort (Hvidovre).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top